HOTELLIT

Sokos Hotel Ilveksen yhteydessä on pysäköintihalli. Yhtäjaksoisen yhden vuorokauden (24h) mittaisen pysäköinnin veloitus on 20 € (hinta sitoumuksetta). Pysäköintipaikkoja ei voi varata ennakkoon. Pysäköintimaksu suoritetaan pysäköintihallin maksuautomaattiin.

Solo Sokos Hotel Tammerilla on sopimus pysäköintitalo P-Frenckellin kanssa (linkki), joka sijaitsee Tammerkosken vastakkaisella rannalla, n. 200 metrin kävelyetäisyydellä Solo Sokos Hotel Tammerista.
P-Frenckellin sopimushinta Solo Sokos Hotel Tammerin hotellivieraille on 20 € / yhtäjaksoinen vuorokauden (24 h) mittainen pysäköinti (hinta sitoumuksetta). Paikkoja ei voi varata ennakkoon.

FINNPARK P-HÄMPPI

Edullisin sisäpaikoitusvaihtoehto on Finnpark P-Hämppi. Tapahtuman osallistujille on neuvoteltu kiinteä viikonloppuhinta 15€ perjantaista sunnuntaihin klo 14:00 saakka. Paikoitus on mahdollista lunastaa etukäteen oheisesta linkistä tai paikan päällä Finnparkin toimistosta klo 16:00 saakka (tällöin tulee mainita tunnus Harley Davidson Weekend). P-Hämppi sijaitsee aivan Tampereen keskustassa Hämeenkadun alla ja yksi hisseistä sijaitsee Hotelli Ilveksen välittömässä läheisyydessä. Viikonlopun aikana sisään- ja ulosajojen määrää ei ole rajoitettu.

Finnpark Varaa paikoitus